Om oss

«Den viktigste moten er at du føler deg vel…»

Bente Sørnes

Epost: bente@bysor.no

Linn Sørnes Haugland

Epost: linn@bysor.no

Tonje Sørnes Jelsa

Epost: tonje@bysor.no

Irene Bjordal

Liv Cate Stensland

Posisjon:

Som en lokal nisjebutikk drevet av en engasjert familie, og en nettbutikk som kjennes like nær for hele Norge, ønsker vi og være det prefererte valget for bevisste kunder som er opptatt av kvalitet og mote. Hver kunde skal bli møtt med personlig og god service. I tillegg til å ha et bredt spekter av merkevarer med høy kvalitet, vil vi også være en inspirator til hvordan kundene kan kombinere disse.

Personlighet:

Vi er en familiebedrift som er opptatt av at alle våre kunder skal føle seg velkommen og sett. Vi jobber for å finne spennende merkevarer og et bredt utvalg, som appellerer til den bevisste kvinnen. I tillegg legger vi ned mye tid og arbeid i å holde butikken og medie-kanalene våre så inspirerende som mulig. For oss er det viktig at kunden sitter igjen med en opplevelse av kvalitet fra alle ledd når de handler hos SØR.

Verdier:

Ærlig: Vi skal gi kvalitets råd tilpasset kunden. Vårt mål er at kunden skal være så fornøyd og glad når hun går ut av butikken, at hun ønsker og komme tilbake. For å oppnå dette må vi hjelpe kunden og ta riktige valg

Fokusert: Vi skal hele tiden følge med på hva som skjer i bransjen og jobbe målrettet for å opprettholde en levende og trendy merkevare. Vi skal fokusere på kundene våre, slik at alle føler seg sett.

Skapende: Vi skal hele tiden hige etter og skape et inspirerende univers for kundene våre, både i butikk og på nett. Vi ønsker å hjelpe kundene våre til å se muligheter og sammensetninger som gjør at de fremstår som den beste versjonen av seg selv.